Inschrijven

>>Download hier het OSM-Basketball-Aanmeldingsformulier-2017<<

Proeftrainingen?
Voordat je je inschrijft bij onze club, kun je gedurende twee weken gratis mee trainen. Tijdens deze trainingen maak je kennis met het team en de sport. Wil je meetrainen dan verwachten we wel dat je in sportkleding en met goede sportschoenen (en waarvan de zolen niet afgeven) deelneemt. Op iedere teampagina kan je lezen voor welke geboortejaren/leeftijd het betreffende team open staat.

Inschrijven?
Na de proeftrainingen mag je alleen meedoen als je lid wordt en het inschrijfformulier volledig ingevuld inlevert. Download het inschrijfformulier en lever dit in bij jouw train(st)er en stuur jouw foto o.v.v. jouw naam, geboortedatum en trainingsgroep naar het Ledensecretariaat (het adres staat onderaan het aanmeldingsformulier).

Kom je van een andere basketballvereniging? Vergeet dan niet jouw schuldvrijverklaring toe te voegen. Als het Ledensecretariaat het complete formulier, pasfoto’s en eventuele schuldvrijverklaring heeft ontvangen, schrijft deze jou in bij de bond en vraagt eventueel een spelerspasje aan. Je krijgt bericht zodra jouw inschrijving is goedgekeurd.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over onze club en de mogelijkheden om te basketballen?
Download en lees dan het OSM Basketball Informatieboekje.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren