OSM Basketball’s dames uit de kleren!

Dames uit de kleren!Het enige vrouwelijke basketbalteam in Stichtse Vecht kleed zich uit! Dit gebeurt vanwege een bijzondere reden. Er zijn namelijk twee nieuwe bedrijven die hun betrokkenheid bij OSM Basketball omzetten in een welkome sponsoring.

Het eerste bedrijf is DOK88, het watersportbedrijf voor zorgeloos vaarplezier. DOK88 is actief rondom de Vechtstreek en Loosdrechtse Plassen die kwaliteit levert bij haar levering van technisch- en cosmetisch onderhoud aan boten. Daarnaast beheert het watersportbedrijf een grote binnen winterstalling en is als nautische crew inzetbaar. Een kleine link naar het basketbal is de mogelijkheid om een groepsgevoel te versterken door de geschipperde sloep te huren. Ook kent DOK88 een sportief aspect, namelijk een lesaanbod in wakeboarden/waterskiën. (zie www.dok88.nl voor meer info)

Het tweede bedrijf is POWER4ICT, het automatiseringskantoor die zorg draagt voor een complete kantoorautomatisering. POWER4ICT heeft  haar specialiteit in het beheren van advocaten kantoren en bedient deze zowel in Nederland als België. De beveiliging van de vertrouwelijke documenten en de digitalisering van de dossier(s) en dictaten is de expertise en specialiteit van POWER4ICT. Gelukkig kunnen ze ook de particuliere inwoners van Stichtse Vecht helpen bij een computerprobleem. (zie www.power4ict.nl voor meer info)

Deze twee lokale bedrijven sponsoren samen het damesteam met het wedstrijdpakket: dé splinter nieuwe tenues, een team tas, een dames wedstrijd bal en een cassette banner. Tijdens de wedstrijden zullen de dames met grote dankbaarheid POWER4ICT en DOK88 promoten!

Cassette banner van onze sponsors

Het damesteam krijgt als eerste het compleet nieuwe tenue aan, die uiteindelijk de hele club zal gaan dragen. Hiervoor zoeken we nog meer bedrijven die de club financieel wilt steunen. Dan loopt straks een OSM Basketball team jouw bedrijf te promoten, hoe leuk is dat! Ook particulieren zijn welkom in de club van 100. Heb je interesse voor een wederzijdse win-win situatie? Of wil je informatie ontvangen om mee te nemen naar een bedrijf? Mail dan naar info@osmbasketball.nl.