Club van 50

Wij willen een actief en sportief netwerk van OSM basketball-liefhebbers bijeenbrengen die de vereniging in alle facetten ondersteunt.

Een groep deelnemers die inspireert, organiseert en meeleeft met OSM basketball . De eerste uitdaging is om extra’s te organiseren en dat vraagt om financiën.

1 gedachte over “Club van 50

  1. We zoeken een aantal enthousiaste ouders die lid willen zijn/leden willen werven voor de “OSM Basketball – Club van 100”. De omvang van de vereniging maakt dat de kosten per lid te hoog oplopen. Als dit in de contributie verdisconteerd moet gaan worden dan wordt basketball in Stichtse Vecht onbetaalbaar. Daarnaast vormen de noodzakelijke bezuinigingen die de gemeente moet doorvoeren op termijn ook een serieuze bedreiging voor de clubkas. Naar verwachting zullen de kosten voor zaalhuur sterk stijgen en de subsidie-mogelijkheden afnemen. De huidige huurprijzen zijn nog geen 20% van de daadwerkelijke zaalkosten. Een club van 100 houdt basketball dan betaalbaar.

    Wil je meewerken/bijdragen? Meld je aan en mail mij, ik verzamel de aanmeldingen en breng de aanmelders met elkaar in contact.

    Ondernemers die een financiele bijdrage willen leveren komen met logo en/of link op deze pagina.

Een reactie plaatsen