De dames van OSM Basketball knokken voor het kampioenschap

Op 1 juni 2013 hadden de dames van OSM Basketball, net als vorig jaar, een kampioenswedstrijd. Dit seizoen was het tegen Crackerjacks Dames 3. OSM was niet op volle sterkte, slechts 6 vrouwen tegen een volledig team van 10. De dames van OSM lieten echter zien dat zij konden knokken en een leuke wedstrijd wilden spelen. Zij renden van aanval naar verdediging en terug. Het tweede kwart werd er een goed spel neergezet door OSM, waarmee een inhaalslag werd behaald aan scores. De Crackerjacks kregen vele P’s (fouten) tegen zich, waardoor er scores vanuit de vrije worpen bij OSM gemaakt werden. De inzet van OSM mocht niet baten tegenover de vele wissels die Crackerjacks hadden. De dames van OSM Basketball verloren met 28 – 62 en eindigen dus opnieuw als tweede in de poule.

Gelukkig ging OSM Basketball toch met een beker naar huis voor de beste coach en trainer van het jaar, Chris Esser! Met deze trainer en coach gaan ze volgend seizoen voor de spreekwoordelijke ‘driemaal is scheepsrecht’!

Wil jij vanaf september bij het sportieve damesteam van Stichtse Vecht horen? Surf dan verder op www.osmbasketball.nl en meld je aan via de email middels het aanmeldingsformulier.