U12 is dit seizoen kampioen! Of toch niet?

Het seizoen begon moeizaam voor de U12. De eerste wedstrijd hadden onze basketballers onder de 12 jaar te weinig spelers om te kunnen spelen, waardoor zij twee punten in de min kwamen te staan. Naarmate het seizoen vorderde kwamen er steeds meer spelers bij het team. Zij begonnen met zes spelers en eindigden met acht, dus genoeg om de wedstrijden te spelen! U12 heeft alle overige zeven wedstrijden in het seizoen gewonnen. 

Doordat naaste concurrent Woodpeckers alleen van OSM heeft verloren en de rest van de gespeelde wedstrijden gewonnen heeft, kwamen zij in de poule op gedeelde eerste plaats te staan met OSM. Echter heeft OSM U12 zoveel gescoord, dat OSM door het doelsaldo toch op de eerste plaats is geëindigd! Helaas hebben zowel OSM als de Woodpeckers een compensatiespeler in hun team, waardoor uiteindelijk de nummer drie van de poule kampioen is geworden. Maar voor ons zijn jullie dé kampioen!!

Ondanks dat er een aantal spelers van het team naar een hogere leeftijdsgroep gaat, heeft OSM het vertrouwen dat de gaten die daardoor vallen, goed opgevuld gaan worden door andere spelers die al mee hebben getraind. Met toptrainers en coaches Brian en Renee gaan ze volgend jaar natuurlijk weer een poging doen om die medaille om de nek te hangen bij de U12 van OSM Basketball!

Wil jij ook vanaf in het nieuwe seizoen kans maken op een medaille? Meld je dan nu aan als lid bij OSM Basketball middels het aanmeldformulier. http://www.osmbasketball.nl/clubinformatie/leden-2/inschrijven/