Spannende U14 wedstrijd

De U14 had vorige week haar eerste wedstrijd van de tweede helft van het seizoen ’15-’16 tegen Sparta Nijkerk. Ondanks dat het een uitwedstrijd was waren er een hoop ouders aanwezig om onze spelers aan te moedigen.

De wedstrijd begon en de tegenstander wist in de eerste twee minuten direct 3 keer te scoren. Gelukkig wist OSM de trend te doorbreken, maar keken ze toch aan het einde van het kwart tegen een 12-7 achterstand aan.

In de tweede kwart ging het gelijk op, en het lukte helaas niet de 5 punten achterstand in te lopen. Er werd wel veel gescoord en uiteindelijk werd het 26-21.

Zoals ook in het vorig seizoen speelde het team in de tweede helft een stuk beter. Het begon erg spannend te worden, OSM wist 5 keer achter elkaar te scoren en de tegenstander begon de grip op de wedstrijd te verliezen. Uiteindelijk werd de achterstand volledig ingelopen en gingen we met 35-35 het vierde kwart in.

In het begin van de laatste periode ging het gelijk op, en begon het steeds spannender te worden. Met nog maar 3 minuten speeltijd te gaan stond er 45-45 op het scorebord… Na een korte time-out ging OSM helemaal los en vol in de aanval. De tegenstander was de weg even kwijt en schoot op 2 cruciale momenten mis. OSM ging er helemaal voor en wist nog 4 keer aan te vallen en te scoren, waardoor ze uiteindelijk wonnen met een eindstand van 53-45!

Uiteindelijk een fantastische en spannende wedstrijd, met weinig overtredingen: een hele goede start voor de tweede helft van het seizoen.IMG-20160118-WA0000 Dat verdiend een lekkere snack!IMG-20160118-WA0001 IMG-20160118-WA0006