Sporthallen

THUIS-wedstrijden:
OSM Basketball speelt haar wedstrijden in MFA Safari (Bisonspoor 237, 3605 JM  Maarssen(-Broek).

Routebeschrijving

Eigen vervoer
Vanaf A27
Neem afslag Maarssen (31) naar de N230. Volg de N230 tot afslag Maarssen-Broek (laatste afslag voor de A2). Bij de stoplichten onderaan de afslag naar links (Ruimteweg). Bij de tweede stoplichten rechtdoor (Verbindingsweg). U vervolgt de weg, rijdt langs het station en slaat na het benzinestation direct linksaf. Na ongeveer 200 meter rijden kunt u parkeren op de parkeerplaats aan uw rechterhand.
Vanaf A2 Neem afslag Utrecht Noord/Maarssen (6). Op de N230 neem direct de eerste afslag Maarssen-Broek. Bij de stoplichten onder aan de afslag naar links, richting Bisonspoor. Volgende stoplichten neemt u rechtdoor. U vervolgt de hoofdweg, rijdt langs het station en slaat na het benzinestation direct links. Na ongeveer 200 meter rijden kunt u parkeren op de parkeerplaats aan uw rechterhand.
Openbaar vervoer Vanaf Utrecht Centraal Station
Neem de trein naar Maarssen. U stapt uit en gaat bij de rechtertrap   (busstation) naar beneden. U steekt over en loopt door de passage (langs Espresso Passion) onder het gebouw door en volgt direct daarna het fietspad rechtsaf. Na ongeveer 200 meter linksaf, u ziet, na het P-terrein, het gebouw Safari.

Gelukkig zelden wijken we uit naar Sportzaal Fazantenkamp (“scholeneiland”, Fazantenkamp 163)

UIT-wedstrijden:
De UIT-wedstrijden staan benoemd in het wedstrijdschema op de team-pagina’s, in de laatste kolom van het wedstrijdschema staat een link naar de routebeschrijving op de NBB-site.