Welkom

Welkom bij OSM Basketball. Leuk dat je ons bezoekt!

Ben je een basketball(st)er en zoek je een club, of wil je graag basketball(st)er worden? Kom dan twee keer gratis met ons meetrainen. Bij Trainingstijden kun je zien wanneer en hoe laat jouw leeftijdsgroep traint. Klik hier om ons te mailen voor een gratis training.

We bieden al meer dan 45 jaar basketball in Maarssen en omstreken, het huidige Stichtse Vecht. Hoe laten we op de site weten en in onze nieuwsbrief Time Out.

 


Op 28 Augustus 2022 zal voor de derde keer Swim to Fight Cancer in onze gemeente plaatsvinden. Swim to Fight Cancer is een recreatief zwemevent in de Vecht (Breukelen) waarbij deelnemers zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding. Zowel volwassenen als kinderen (10-15) kunnen zwemmen, respectievelijk 2 km en 500 meter. Tijdens de vorige twee edities is er bijna 1 mln Euro opgehaald voor onderzoek naar kanker. Heel belangrijk want nog steeds krijgt 1 op de 3 mensen met deze ziekte te maken.

Meld je aan (met je team) om te zwemmen voor dit goede doel en als training voor het nieuwe seizoen.

Dat kan via deze link!

Hier een impressie van vorig jaar. 

 


De club hanteert de richtlijnen van NOC*NSF (klik voor de pdf) en van de Nederlandse Basketbalbond NBB.

Hierin staat een aantal punten centraal:

 • gebruik gezond verstand
 • bij klachten thuisblijven én testen
 • vermijd drukte
 • houd je aan de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels
 • volg de instructies van de beheerders, zaalwachten en corona coördinatoren altijd op in het belang van onze gezondheid en veiligheid
 • het naleven van de regels is een verantwoordelijkheid van ons allemaal – houd je aan de regels en help anderen zich aan de regels te houden!

We houden de site van de NBB in de gaten wat betreft basketbal in Corona tijd.

  1. Als je je niet lekker voelt, kom niet!
  2. Je wast je eigen wedstrijd tenue (je traint niet in je wedstrijd tenue)
  3. Alle scheidsrechters fluiten met hun eigen fluitje
  4. Tafelen op gepaste afstand
 1. (Mee)rijden naar uitwedstrijden bespreken binnen je eigen team.

gr Bestuur OSM Basketball


Onze nieuwste sponsor!

Rondomdeboot en FAVMachines zijn nieuwe shirt sponsors van OSM Basketball. We zijn heel blij met en dat willen we ook graag delen. Hieronder een aantal foto’s van de nieuwe shirts van het U14 team met de sponsor (Rondomdeboot.nl |FAVMachines.nl) en coaches/trainers erbij. Dankjewel!


 

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial