Welkom

Welkom bij OSM Basketball. Leuk dat je ons bezoekt!

Ben je een basketballer en zoek je een club, of wil je graag basketballer worden? Kom dan twee keer gratis met ons meetrainen. Bij Trainingstijden kun je zien wanneer en hoe laat jouw leeftijdsgroep traint. Klik hier om ons te mailen voor een gratis training.

We bieden al 46 jaar basketball in Maarssen en omstreken, het huidige Stichtse Vecht. Hoe laten we op de site weten en in onze nieuwsbrief Time Out.


Let op de volgende Corona maatregelen die vanaf 13 november zijn ingegaan!

De club hanteert de richtlijnen van NOC*NSF (klik voor de pdf) en van de Nederlandse Basketbalbond NBB.

Hierin staat een aantal punten centraal:

 • gebruik gezond verstand
 • bij klachten thuisblijven én testen
 • vermijd drukte
 • houd je aan de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels
 • volg de instructies van de beheerders, zaalwachten en coronacoördinatoren altijd op in het belang van onze gezondheid en veiligheid
 • het naleven van de regels is een verantwoordelijkheid van ons allemaal – houd je aan de regels en help anderen zich aan de regels te houden!

Bij aankomst in sporthal Safari of Bloemstede houden alle spelers, staff en bezoekers zich altijd aan de geldende coronaregels van de locatie en dit protocol van OSM Basketball.

Geen publiek bij trainingen en wedstrijden van OSM Basketball

Publiek is bij trainingen en wedstrijden van OSM Basketball niet welkom. We vragen trainers/coaches van OSM Basketball publiek bij wedstrijden en trainingen vriendelijk weg te sturen.

**Voor ouders van kinderen t/m 17 jaar die rijden naar een uitwedstrijd bij OSM Basketball geldt dat ze als teambegeleiding beschouwd worden en niet als toeschouwers. Zij mogen dus in de hal aanwezig zijn en hebben een vaste zitplaats. Bezoekende verenigingen wordt gevraagd het aantal ouders die rijden voor hun jeugdteams tot max. 5 ouders te beperken.**

!!Deze uitzondering geldt niet voor ouders die kinderen brengen naar een thuiswedstrijd van OSM Basketball!!

Tevens geldt het dat er per team MAX. 2 coaches op de bank zitten.

Let op de volgende Corona maatregelen die vanaf 6 november zijn ingegaan!

We zijn blij dat we kunnen blijven basketballen, maar we moeten een aantal richtlijnen naleven die vanaf zaterdag  6 november gelden.

De overheid heeft een uitzondering gemaakt voor personen in functie tijdens de wedstrijd zoals scheidsrechters, coaches en jury leden. Zij mogen zonder bewijs de zaal in. Spelers van ouder dan 18 jaar mogen alleen de zaal in met een Corona QR code.

Alle andere bezoekers (18 jaar en ouder), rijouders worden gezien als bezoeker, moeten hun Corona QR code laten scannen om op de tribune plaatst te nemen. 

Er zal iemand van OSM Basketball bij de tribune staan die de Corona QR code van de bezoek(st)er zal scannen en iemand bij de kleedkamers/hal om de spelers van 18 jaar en ouder te controleren. Er mogen beperkt coaches de zaal in. Maximaal 2 per team.

We hopen dat iedereen zich aan de richtlijnen houdt, zodat we toch sportieve en leuke wedstrijden kunnen spelen.

gr Bestuur OSM Basketball

 

We houden de site van de NBB in de gaten wat betreft basketbal in Corona tijd.

 1. Als je je niet lekker voelt, kom niet!
 2. Je wast je eigen wedstrijd tenue (je traint niet in je wedstrijd tenue)
 3. Alle scheidsrechters fluiten met hun eigen fluitje
 4. Tafelen op gepaste afstand
 5. (Mee)rijden naar uitwedstrijden bespreken binnen je eigen team.

 


Onze nieuwste sponsor!

Rondomdeboot en FAVMachines zijn nieuwe shirt sponsors van OSM Basketball. We zijn heel blij met en dat willen we ook graag delen. Hieronder een aantal foto’s van de nieuwe shirts van het U14 team met de sponsor (Rondomdeboot.nl |FAVMachines.nl) en coaches/trainers erbij. Dankjewel!


 

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial