Nieuwjaarsevent: zaterdag 5 januari 2013, Sportzaal Fazantenkamp

Hallo Basketballers van OSM

Het Nieuwjaarsevent komt er aan. Voor alle basketballers van OSM wordt dit het openingsspektakel van 2e deel van het seizoen 2012 / 2013. Naast het winnen van je teamgenoten en/of ouders, staat ook het plezier meer dan centraal. Heb je altijd al iemand willen dollen of willen blokken in een echte wedstrijd dan is dit je kans.

Dit jaar wordt het Nieuwjaarsevent georganiseerd op zaterdag 5 januari 2013 in Sporthal Fazantenkamp. De dag start om 11:30 en duurt tot uiterlijk 17:45 uur. Om alles in goede banen te leiden hebben we een programmaboekje gemaakt, deze is te downloaden via Downloads/Documenten

We hebben alle teams van OSM verdeeld over 2 leeftijdsgroepen dus kijk goed in het programmaboekje wanneer je team is ingedeeld om te spelen. Voor eten, drinken, oliebollen, muziek en gezelligheid wordt gezorgd. Tijdens het toernooi wordt de entree van Fazantenkamp omgetoverd tot een heus basketballcafé.

Het wordt een Supergezellige dag in Fazantenkamp, dus tot ziens op zaterdag 5 januari en alvast een fijne jaarwisseling.

Groeten namens de nieuwjaarscommissie,

Kjell Lutz, Kawish Baboelal, Marijn Kieft, Martijn van Ligten

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial