OSM Basketball op Vrijwilligersdag 2017

Afgelopen zaterdag stonden we weer op de Vrijwilligersdag in Bisonspoor. Vanuit de verschillende teams hadden spelers zich aangemeld om hun enthousiasme over basketbal te delen.

Voorbijgangers werden aangesproken en gevraagd of ze interesse hadden in basketbal. Deze gesprekken waren met jong en oud. Soms gewoon heel leuk, maar vaak specifiek over basketballen bij OSM Basketball. We stonden daar inmmers met een missie.

We kwamen vooral in contact met ouders die op zoek waren naar een sport voor hun kinderen. Deze kinderen werden natuurlijk meteen uitgenodigd om mee te doen aan de Peanuts training de volgende ochtend. Dit was meteen een succes, want op zondag deden meteen al 4 nieuwe kinderen mee.

Naast het actief spreken met voorbijgangers en geinteresseerden hadden we ook een win actie die ons heel wat namen en e-mailadressen heeft opgeleverd. Veel kinderen wilden natuurlijk die mooie basketbal. En ziet het er niet ontzettend profi uit? Dat heeft Indra geregeld. Echt super tof gedaan Indra.

Binnenkort laten we weten wie de basketbal heeft gewonnen.

Inge, dankjewel dat je dit zo goed hebt geregeld en zoveel tijd aan hebt besteed! Echt geweldig.

Maar niet alleen Inge heeft hard gewerkt, maar ook anderen hebben (een deel van) deze dag bij de OSM Basketball stand geholpen. Dus hierbij willen we Pepijn en Patricia, Ruben, Lou, Tess, Beppie, Jayden, Liam, Lise Lotte, Lieke en Dorien, Indra,  Jeslyn en Manu ook ontzettend bedanken. Zonder jullie hadden we het niet kunnen doen!

Go OSM!!

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial