2 t/m 4 januari Marlous Nieuwveen Basketball Winter Camp

WinterCamp 2017 (Leiden)

Tijdens de kerstvakantie wordt weer een basketballkamp organiseren! Ben jij gek op basketball en wil je tijdens de vakantie aan je basketballskills blijven werken? Wil je trainen op niveau? Wil je training krijgen van Eredivisiecoaches, top-trainers, – spelers en speelsters? Geef je dan snel op voor een van de basketballkampen!

De basketballkampen worden georganiseerd voor basketballers van 6 tot 18 jaar oud van alle niveaus want de trainingsgroepen worden ingedeeld zodat iedereen op een uitdagende en plezierige manier kan basketballen. In de ochtenden zal er veel gewerkt worden aan basketballskills zoals: schottechniek, defense, passing, rebounden en ballhandling. In de middag worden de wedstrijden van het camptoernooi gespeeld en is er tijd voor verschillende competities waarbij mooie prijzen te verdienen zijn! Voor de jongere deelnemers is er ook voldoende tijd voor leuke spellen zoals: 3 is teveel, vele variaties op de oude favoriet tikkertje, schietspelletjes, basketballbowlen, jumping jacks:-) en vele anderen.

MNBC WinterCamp 2017

Het MNBC WinterCamp zal van 2 t/m 4 januari plaatsvinden in sportzaal Houtkwartier te Leiden (te voet ca. 10-15 minuten vanaf NS-station CS). Tijdens het driedaagse basketballkamp wordt er van 09:00 tot 16:00 getraind. Hierna kunnen de deelnemers weer naar huis, dit houdt dus in dat je overdag lekker kan basketballen en training krijgt van de beste en leukste trainers van Nederland en ’s-avonds heerlijk kan slapen in je eigen bed! De kosten voor het MNBC WinterCamp zijn €160,- per deelnemer. Naast drie dagen lekker basketballen krijg je voldoende te eten en te drinken, een basketballtenue, basketball en een certificaat van deelname.

Inschrijven kan via het aanmeldformulier en als je nog vragen hebt kan je contact opnemen via 06-18223887 of camp@marlousnieuwveen.nl

Alle info vind je op: http://marlousnieuwveen.nl/basketballcamps.html

 

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial