Jeugd Sport Fonds / U-Pas

Voor volwassenen en kinderen zijn er mogelijkheden om in aanmerking te komen voor extra vergoedingen als het inkomen onder de norm is.
De inkomenseis is terug te vinden op de site van U-Pas.

u-pas_logo_mainU-Pas
Voor het aanvragen van een U-pas kunt U terecht op >>U-PAS.nl<<
De vergoedingen van de U-Pas verschillen per gemeente en per leeftijdsgroep U vindt de bedragen terug op de website van U-Pas:
http://www.u-pas.nl/info.html.

LET OP: Als u in het bezit bent van een U-Pas dient u een kopie te overhandigen aan het begin van het seizoen aan de Penningmeester daarmee kan OSM Basketball (een deel van) de contributie declareren.
logo
Jeugd Sport Fonds

Na de U-Pas kan men de resterende contributie declareren bij het Jeugd Sport Fonds. Het Jeugd Sport Fonds keert pas uit als u aan diverse voorwaarden hebt voldaan. Voor Stichtse Vecht is dit (2018/2019) globaal:
A) U mag de kosten niet vooruit hebben voldaan;
B) Leeftijd van het kind valt in de leeftijdsgroep 5 t/m 16 jaar;
C) Er wordt maximaal € 225,= vergoedt,
waarvan maximaal € 100,= aan kleding en attributen.
De precieze uitleg per gemeente treft u aan op http://utrecht.jeugdsportfonds.nl
Of klik op: >>Stichtse Vecht<<

LET OP: OSM Basketball is op dit moment geen onderdeel van de procedure. U dient de aanvraag zelf te doen bij een intermediair. De gemeente beschikt zelf over een intermediair, maar ook scholen beschikken  vaak over een eigen intermediair. De intermediair vergoedt op basis van uw declaratie.

Voor jeugd onder de 17 jaar kunnen bovenstaande fondsen leiden tot een volledig vergoede contribuntie voor OSM Basketball.
Voorbeeld bij inschrijving van een spelend lid, een volledige contributie van € 258,00* :
JSF vergoedt (2016/2017) maximaal €  225,00, (maximaal  € 100,00 kleding) de resterende contributie kan doan via de U-pas worden gedeclareerd. Het resterende budget van de U-Pas kan ook worden besteed aan andere culturele (bijv. school-)activiteiten.

* 2019/2020
Contributie Wedstrijd Spelend 8 t/m 11 jaar € 258,00
Contributie Wedstrijd Spelend 12 t/m 19 jaar € 266,00
Eénmalig Inschrijfgeld € 10,00

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial