Basketball seizoen weer van start!

Afgelopen week mochten de basketballen stuiteren door de Safarizaal voor de trainingen. De U14 en U16 van OSM Basketball beten het spits af: maandagavond stonden zij klaar voor hun eerste training. Tijdens de training werd gewerkt aan conditie en tactieken.

Op woensdagavond was het voor de rest vau12 met nieuwe trainsters n de basketbalclub tijd om de schoenen weer uit de kast te halen. De U12 beet het spits af.  Eerst even kennismaken met de nieuwe trainsters, waarna het basketbal spel los barstte. Vooral het teamspel werd goed duidelijk bij de jongens en meisjes van U12.

De Dames, U18 en twee Heren teams waren daarna ook aan de beurt om te laten zien of ze het basketballen niet verleerd waren tijdens de zomerstop. Dat viel gelukkig erg mee! Er werd flink gezweet en dat voelden sommige door de spierpijn de dag erna.

OSM basketball traint en speelt wedstrijden met alle teams in de sporthal van Safari. Heb je zin om een keer mee te trainen? Dat kan! Meld je even aan via info@osmbasketball.nl, dan wordt er gekeken in welk team je het beste kan meetrainen. Verder kan je altijd komen aanmoedigen bij onze thuiswedstrijden! Bekijk www.osmbasketball.nl voor het schema en andere informatie. Tot dan!heren2 eerste training 2015u18 cooling downheren 1 eerste training 2015

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial