Fluit- en tafelschema

Er zijn een aantal zaken erg belangrijk voor je. We hebben ze hieronder voor je onder elkaar gezet.

  1. Als je gaat ruilen van taken stuur altijd een mail naar de wedstrijdsecretaris en stem af met jouw trainer en/of coach.
  2. Op een aantal thuis speel weekenden wordt er zowel op zaterdag in Safari , als zondag in Bloemstede gespeeld! Let AUB goed op de datum en waar je moet zijn!
  3. Bij verhindering: ZELF voor GELIJKWAARDIGE vervanging regelen: dat betekent bij fluiten dat leden met diploma ook voor vervanging zorgen voor een ander lid met diploma
  4. Bij een wedstrijd: zorg je dat je als speler op tijd aanwezig bent: 20 -30 minuten voor de wedstrijd
  5. Bij Fluit- of Tafelbeurt: zorg dat je op tijd bent uiterlijk 15 minuten van tevoren. Het niet opdagen voor Fluit- of  Tafelbeurt is jouw verantwoordelijkheid. Ben je er niet dan moet je ook de consequenties dragen.
  6. Bijna alle taken staan in de Basketball app, maar NIET die gaan over het fluiten van scheidsrechters, houdt daarvoor altijd het onderstaande schema aan!

Het Fluit- en Tafelschema tweede helft 2021 – 2022:
Nogmaals, voor bijna alle taken geldt dat je via de Basketball app kan zien wanneer en met wie je bent ingedeeld. Dit geldt niet voor de scheidsrechters! Kijk dus altijd ook in het schema op deze site.

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial