Welkom

Welkom bij OSM Basketball. Leuk dat je ons bezoekt!

Ben je een basketball(st)er en zoek je een club, of wil je graag basketball(st)er worden? Kom dan twee keer gratis met ons meetrainen. Bij Trainingstijden kun je zien wanneer en hoe laat jouw leeftijdsgroep traint. Klik hier om ons te mailen voor een gratis training.

We bieden al meer dan 45 jaar basketball in Maarssen en omstreken, het huidige Stichtse Vecht. Hoe laten we op de site weten en in onze nieuwsbrief Time Out.


 

 

Alle informatie over de Nederlandse Basketball bond kun je vinden via deze link 

 


Nieuwjaars event: zondag 7 januari

We zijn al weer halverwege het seizoen 2023-2024. Om het nieuwe jaar goed in te luiden wordt het Nieuwjaars event georganiseerd. Ervaren basketballers geven clinics en aan het einde is er een shoot out! Schrijf je nu snel in.

Algemene informatie

  • Locatie: Sporthal MFA Safari in Maarssen
  • Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/8Jjk2qvDqL4kVJG99
  • Tijdens de clinics kun je je basketball skills verbeteren. Er wordt onder andere gewerkt aan dribbelkunsten, schottechniek en centermoves.
  • Bij de challenges kun je laten zien waar je goed in bent! Hoeveel lay-ups of vrije worpen kun je in één minuut maken? Er is een prijs voor de winnaars.
  • Iedereen mag mee doen met het mixtoernooi. Neem een familielid of vriend(in) mee!
  • Maak jezelf onsterfelijk tijdens de shoot out. Wie gaat er dit keer winnen?

Tijden 

Tijd Activiteit
12.00 – 14.00 Clinics (voor leden)
14.00 – 14.15 Huldiging U10 Winterkampioen! (voor leden)
14.15 – 15.15 Challenges (voor leden)
15.30 – 16.30 Mixtoernooi (voor leden + familie/vrienden)
16.45 – 17.00 Shoot out (voor leden + familie/vrienden)

 


Onze sponsor!

Rondomdeboot en FAVMachines zijn nieuwe shirt sponsors van OSM Basketball. We zijn heel blij met en dat willen we ook graag delen. Hieronder een aantal foto’s van de nieuwe shirts van het U14 team met de sponsor (Rondomdeboot.nl |FAVMachines.nl) en coaches/trainers erbij. Dankjewel!