Wat leuk dat jullie er zondag waren!

Toen iedereen rond half 3 binnen was nam onze voorzitter Eelko het woord. Allereerst wenste hij iedereen een gelukkig nieuwjaar. En vervolgens bedankte hij Roger, oud-voorzitter, die de afgelopen jaren meerdere taken op zich heeft genomen. Roger ontving een bos bloemen en een gouden envelop. Daar was iedereen heel nieuwsgierig naar, maar tot nu toe is nog onbekend wat dat voor gouden handdruk was. Eelko bedankte ook Beppie voor haar inzet. Zij was helaas niet aanwezig.

Daarna richtte hij zich tot jeugdlid Max, die al jaren lid is van OSM Basketball, om hem te bedanken voor zijn tomeloze inzet om onze Peanuts te trainen en hen enthousiast te maken en houden voor basketbal.

Eelko sloot af met het vragen of er nog leden zijn die zouden willen helpen met een aantal functies die nog vacant zijn binnen het bestuur. De T-shirts met functies hingen aan de muur. Inmiddels is er al een functie ingevuld. Geert-Jan neemt de functie van Secretaris op zich. Super. De functies met betrekking tot Webbeheer en Technische Zaken zijn nog vacant.

 

  

Het was nog even tijd voor een kleine snack en een drankje dat zo goed was georganiseerd door Amy en Mariette. Ze hadden ook voor een sfeervolle en feestelijke aankleding gezorgd en de stemming zat er ook snel in. En wat was die sushi van ‘Snacky van Jie’ heerlijk. Aangeboden door de eigenaresse mevrouw Wing wiens zoon Kenvin in de U12 speelt.

 

Het was tijd voor een zeer mixed toernooi met op de achtergrond heerlijke muziek van onze eigen DJ Martijn. Dat is lekker basketballen. We waren met 8 teams met een heel diverse samenstelling. Van peanuts en pro’s tot jongeren met ouders met broers en zusjes. Iedereen zag ik met een big smile.

Erik, de organisator, zat in het midden van de zaal en overzag het toernooi. Samen met anderen, die hielpen als scheidsrechter of teamcaptain, werd het een groot succes.

 .  .

Echt zo tof dat we met zo velen waren. En met zoveel hebben gebasketbald.

Het voelde als een echte hechte club zo met elkaar. Goede start voor het nieuwe seizoen.

Succes allemaal dit weekend!

GO OSM!