Sponsor-acties

OSM Basketball wil het basketball in Stichtse Vecht graag betaalbaar houden. OSM leden, het Bestuur  en vrijwilligers spannnen zich daarom in om ‘sponsorgeld’ te verzamelen. Deelname aan de Grote Clubactie bijvoorbeeld

Ook jij kan iets organiseren voor de vereniging. Doe een voorstel aan jouw coach en ga er mee aan de slag.
Uitgangspunt is dat de “Sponsoractie” opbrengst genereert voor OSM Basketball. Ook een kostenbesparing is een opbrengst voor OSM Basketball.

Praktijk-voorbeelden:

Heren 1/ Heren 3
Een aantal heren uit Heren 1 en Heren 3 hebben de organisatie van het Nieuwjaars-event Januari 2013 op zich genomen die traditioneel het laatste weekend voor de competitiestart in januari wordt gehouden. De opkomst was lager dan verwacht maar de opbrengst compenseerde 95% van de kosten. Een succesvol voorbeeld om  low-budget toch een traditie op de kaart te houden

Dames 1
De dames organiseerden 11 mei 2013 het Einde Seizoen Event in het vers opgeleverde MFA Safari. Door kleine bijdragen en diverse sponsors waren er geen kosten voor de clubkas. Lekker kunnen basketball-en en kennis kunnen maken met de nieuwe hal.

U12
November 2009 werd een training ingericht met de eerste team-sponsoractie, de jongste jeugd liet hun strafworpen sponsoren door familie en bekenden. Er werd ruim € 150,00 binnengehaald door deze enthousiaste deelnemertjes. Een extraatje waar o.m. dribbelbrillen en een dribbelladder van zijn gekocht.